Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

🌐 bijeenkomst ouders van minderjarige transgender kinderen – online

16/05/2022 / 19:00 - 20:00

Free

Als ouder van een minderjarig transgender kind kan het heel fijn zijn ervaringen uit te wisselen of gewoon even te kletsen met andere ouders van transgender kinderen.

In deze online bijeenkomst vind je andere ouders van minderjarige transgender kinderen. Er is geen agenda voor deze bijeenkomst. Wat besproken wordt is afhankelijk waar behoefte aan is bij de ouders. Niets hoeft en alles mag gezegd worden.

De bijeenkomst is gratis, maar je moet je wel even aanmelden. Dat kan eenvoudig via de link bij dit evenement. Daarna krijg je automatisch de deelname link toegestuurd.

Heb je vragen of wil je eerst meer weten? Stuur dan een berichtje via deze link.

Tot gauw,

Kirsten

Details

Date:
16/05/2022
Time:
19:00 - 20:00
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwpc-mhpjMvHd2-Og38xHWUmtTd4lTE5Np4

Organizer

Trans-Parents
Phone:
0613782868
Email:
kirsten@trans-parents.nl
View Organizer Website

Venue

online