Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

🌐 Transgender en geloof.

05/02/2022 / 13:00 - 16:30

Het thema voor deze keer is: `Vriendschap, relaties en intimiteit’ Aanmelden Wil je meedoen, dan is het belangrijk om je van tevoren bij ons op te geven. Dat kan door even op deze mail te reageren en aan te geven dat je je aanmeldt. We willen er wel op letten dat de groep niet te groot wordt. Melden zich teveel deelnemers aan, dan zullen we naar bevind van zaken handelen om tot een werkbare verdeling te komen. Gevolg hiervan kan zijn dat we voor een deel van de groep nog een andere datum inplannen. Als je voor het eerst deelnemer bent, zullen we je wellicht vragen om op tijd in te loggen om vooraf even kennis te maken via een één op één gesprekje. Bij het aanmelden willen we jullie daarom ook vriendelijk vragen om aan te geven met hoeveel personen je aanwezig wilt zijn. Graag houden we een overzicht over alle deelnemers om ook echt een ieders deelname tot zijn recht te laten komen. Aanmelden kan tot en met woensdag 2 februari aanstaande. Vervolg Na aanmelding ontvangen jullie zo spoedig mogelijk gegevens voor het inloggen. Om 14.00 uur starten we het gezamenlijk gesprek. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 16.00 uur.

Details

Date:
05/02/2022
Time:
13:00 - 16:30
Event Category:
Website:
MAILTO:transgender-en-geloof@transvisie.nl

Venue

online