Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ROTTERDAM A Queer Love Story

02/10/2022 / 20:30 - 23:00

€20
ROTTERDAM A Queer Love Story ROTTERDAM affiche scaled TransAgenda

ROTTERDAM is een toneelstuk van de hand van Jon Brittain (o.a. The Crown) dat een baanbrekende rol heeft gespeeld in het plaveien van de weg voor theaterproducties met queer karakters. Het stuk ontving al juichende recensies op het Londense West End en op Broadway. Richter Theaterproducties brengt ROTTERDAM nu voor het eerst, en met een Londense cast, naar het Europese vaste land. Vanaf 30 september staat ROTTERDAM in het Pand P theater in Eindhoven.

“No, Alice, I don’t want to become a man! I just want to stop trying to be a woman.”

Het is Oudjaarsdag in Rotterdam, en Alice heeft eindelijk de moed bij elkaar geraapt om haar ouders te mailen en te vertellen dat zij gay is. Maar voordat zij op verzenden kan drukken onthult haar vriendin dat hij zich altijd geïdentificeerd heeft als een man en nu ook zo wil gaan leven.

Details

Date:
02/10/2022
Time:
20:30 - 23:00
Cost:
€20
Website:
https://pand-p.nl/agenda/copy-of-richter-theaterproducties-rotterdam-2/

Organizer

Richter Theaterproducties
Email:
info@8opdeschaalvanrichter.nl
View Organizer Website

Venue

Pand P Eindhoven
Leenderweg 65
Eindhoven, 5614 HL
+ Google Map
Phone:
040-3032170
View Venue Website