Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boekpresentatie Tour de Trans Amsterdam

05/07/2022 / 20:30 - 23:00

Boekpresentatie Tour de Trans Amsterdam eus 6 TransAgenda

Samen met Amma reis ik van 17 juni tot 10 juli op de fiets door het land om presentaties te geven over het boek Tour de Trans. Het startschot is bij de Tweede Kamer, waar we kamerlid Lisa van Ginneken ophalen voor een fietstocht naar de boekhandel om het eerste exemplaar uit te reiken. Ik wil jhe uitnodigen, om op de fiets mee te rijden van het tijdelijk onderkomen van de Tweede Kamer naar boekhandel Dekker van de Vegt. Het doel is daarbij onszelf te laten zien: met slingers, ballonnen, toeters en bellen. Neem alles mee waarmee je diversiteit wilt laten zien en en uiting kunt geven aan het ongenoegen over de verplichte diagnose in de transzorg, de nog steeds groeiende wachtlijsten en de hokjescultuur die weinig ruimte laat aan trans personen, fietsers en alles wat afwijkt van De Gemiddelde Mens. Op 18 juni staan we op de Container Village op Roze Zaterdag in Rotterdam, op de Coolsingel. Daarna fiets ik tot 10 juli langs verschillende bijeenkomsten en boekhandels door Nederland, voor presentaties over het boek. Wil je bij een van deze presentaties zijn? Zoek een handige plek en datum uit en kom vooral! Behalve in Haarlem hoef je je nergens van tevoren op te geven. Wil je erbij zijn? Kies een handige plek en kom! Een lieve groet van Eus en Amma

Details

Date:
05/07/2022
Time:
20:30 - 23:00
Event Category:
Event Tags:

Venue

Willemeen
Willemsplein 1
Arnhem, 6811 KA
+ Google Map
View Venue Website