Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boekpresentatie: Boys do cry Amsterdam

19/05/2022 / 20:00 - 21:30

Boekpresentatie: Boys do cry Amsterdam bdc TransAgenda

Op donderdag 19 mei presenteren het Amsterdam Museum en de Openbare Bibliotheek Amsterdam de boekpresentatie van Prins de Vos’ nieuwste fotoboek BOYS DO CRY.

Voor de serie BOYS DO CRY volgde Prins vanaf 2014 tot 2021 de Amsterdamse kunstenaar, dichter en trans man Levi. Het boek is een intieme inkijk in het bewogen leven van Levi, waarin hij zichzelf (letterlijk en figuurlijk) blootgeeft.

Met het fotoboek wil Prins een bijdrage leveren aan de zichtbaarheid en emancipatie van queer personen. Daarom is ervoor gekozen deze avond te organiseren in de week van de Internationale dag tegen LHBTI-fobie. In samenwerking met IHLIA-LGBTI Heritage en Transgender Netwerk wordt een prachtig en divers programma aangeboden van muziek, performance en een paneltalk.

Details

Date:
19/05/2022
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.oba.nl/agenda/oosterdok/boekpresentatieboysdocry.html

Venue

OBA
Oosterdokskade 143
Amsterdam, 1011 DL
+ Google Map
View Venue Website