Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Filmavond BOI Song of a Wanderer incl. pizza slice | 15+ | Amstelveen

17/03/2022 / 18:30 - 21:00

Free
Filmavond BOI Song of a Wanderer incl. pizza slice | 15+ | Amstelveen BOI Song of a Wanderer TransAgenda

Verdwaal in het verhaal van BOI, song of a Wanderer onder het genot van een slice pizza en stel al je vragen aan filmmaker Anne Marie Borsboom en Ayla Bongaertz, die zich identificeert als non-binair.

Film, pizza en ontmoeting
BOI, Song of a Wanderer is een indrukwekkende film over een periode uit het leven van de Israëlische Nitzan Krimsky en zijn transformatie van een jonge vrouw naar jongen: Boi. Tijdens deze bijzondere avond ontmoeten we Anne Marie Borsboom en Ayla Bongaertz, terwijl we genieten van een heerlijke pizza slice. Als kers op de taart wordt het boek ook nog eens aan vijf deelnemers verloot. Een avond om niet snel te vergeten dus!

Meet the maker: Anne Marie Borsboom
Anne Marie Borsboom volgde Nitzan tijdens een lange zoektocht over de hele wereld en legde die vast in een boek en documentaire. Het verhaal wordt verteld aan de hand van vele zelfportretten die Nitzan maakte en aan Anne Marie opstuurde. Ze zijn zelf-beschouwend, provocerend, narcistisch en obsessief. Het resultaat van een onderzoek naar de eigen identiteit en de representatie ervan.

Stel je vraag aan: Ayla Bongaertz (die/diens)
Ayla studeerde af aan de kunstacademie in Amsterdam en zet zich nu in als ervaringsdeskundige bij de jongerenlijn Genderpraatjes, een hulplijn speciaal voor trans jongeren en jongeren met vragen over genderidentiteit.”

Deze avond is in samenwerking met de Gemeente Amstelveen georganiseerd.

Details

Date:
17/03/2022
Time:
18:30 - 21:00
Cost:
Free
Website:
https://amstelland.op-shop.nl/4994/filmavond-boi-song-of-a-wanderer-incl-pizza-slice-15/17-03-2022