Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Homogroep

05/03/2022 / 13:00 - 16:00

Thema: Wandeling vanaf station ‘s-Hertogenbosch (totaal 4 km) Beste mensen,
We gaan weer live! Op zaterdag 5 maart staat er een wandeling gepland in ’sHertogenbosch. Tussen 13.00-13.15 uur verzamelen we bij station ‘s-Hertogenbosch, onderaan de roltrap aan centrumzijde. Vanaf hier lopen we gezamenlijk naar het startpunt, banketbakkerij Jan de Groot. Op kosten van Transvisie kan iedereen hier één drankje nuttigen. Wil je er iets lekkers bij, bijvoorbeeld een Bossche bol, of wil je een extra drankje bestellen, dan kan dat op eigen kosten. nHierna beginnen we de wandeling van ca. 4 km. De wandeling is te vinden op deze site: https://www.anwb.nl/wandelen/routes/den-bosch-stadswandeling Het makkelijkste is om de gratis ANWB Eropuit app te downloaden. Je kunt dan via de app de route en je eigen locatie zien. Eventueel kun je de route ook uitprinten. nPraktische zaken:n– Wil je meedoen, meld je dan vóór 3 maart aan met een mailtje aan homogroep@transvisie.nl.n– Voor degene die graag mee willen maar wandelen lastig is, zijn er eventueel andere alternatieven. Je kunt bijvoorbeeld een ov-fiets huren om de stad te verkennen of naar de sprookjesachtige wijk achter de Sint Janssingel gaan en daar een horecagelegenheid opzoeken.n– Voor de horeca is een QR-code niet meer verplicht. nGroet en misschien tot ziens,nMartijn, Ties, Micha, Maren, Daimon en Ian

Details

Date:
05/03/2022
Time:
13:00 - 16:00
Website:
MAILTO:homogroep@transvisie.nl