Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kampeerweekend voor trans mannen en partners – Ommen

August 19 / 17:00 - August 21 / 17:00

Free
Kampeerweekend voor trans mannen en partners - Ommen kampeerterrein grote tenten TransAgenda

Voor wie?

Het weekend is voor alle mensen vanaf 18 jaar in het trans mannelijke spectrum (dus geboren met een vrouwelijk lichaam), in alle fases van een eventuele sociale transitie en/of medische behandeling. Het weekend is dus ook voor mensen die een medische behandeling op onderdelen of helemaal geen medische behandeling willen.
Het weekend is ook voor partners: als je wilt, kun je dus je partner meenemen. (Maar het hoeft niet.) Ook partners zonder hun trans man zijn welkom.

Wat gaan we doen?

Zoals altijd bieden we tijdens het weekend verschillende workshops aan. Naast de workshops is er zoals altijd alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen, vragen en niet te vergeten gezelligheid.

Waar?

Een mooi kampeerterrein bij Ommen, waar we een eigen veld hebben. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Toegankelijkheid

We kamperen op een grasveld, dus de locatie is niet echt rolstoelvriendelijk. We zijn goed ingericht op dieetwensen en bieden geen varkensvlees aan. Dieet- en andere wensen kun je bij je aanmelding doorgeven.

Kosten?

Het weekend kost € 85 voor donateurs en € 105 voor niet-donateurs.
Mocht de hoogte van de deelnemersbijdrage de reden zijn dat je je niet aanmeldt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We bespreken graag hoe we je tegemoet kunnen komen met betalingsopties, zoals betaling in termijnen of een korting.
We hopen velen van jullie in augustus weer te zien!

Meer info en aanmelden?

Meer info: https://www.transman.nl/kampeerweekend-voor-trans-mannen…
Aanmelden: https://www.transman.nl/aanmelden-kampeerweekend

Organizer

Stichting Transman
Email:
info@transman.nl
View Organizer Website

Venue

Ommen
Ommen, Netherlands + Google Map