Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kampeerweekend voor trans mannen en partners – Ommen

19/08/2022 / 17:00 - 21/08/2022 / 17:00

Free

Voor wie?

Het weekend is voor alle mensen vanaf 18 jaar in het trans mannelijke spectrum (dus geboren met een vrouwelijk lichaam), in alle fases van een eventuele sociale transitie en/of medische behandeling. Het weekend is dus ook voor mensen die een medische behandeling op onderdelen of helemaal geen medische behandeling willen.
Het weekend is ook voor partners: als je wilt, kun je dus je partner meenemen. (Maar het hoeft niet.) Ook partners zonder hun trans man zijn welkom.

Wat gaan we doen?

Zoals altijd bieden we tijdens het weekend verschillende workshops aan. Naast de workshops is er zoals altijd alle ruimte voor uitwisseling van ervaringen, vragen en niet te vergeten gezelligheid.

Waar?

Een mooi kampeerterrein bij Ommen, waar we een eigen veld hebben. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Toegankelijkheid

We kamperen op een grasveld, dus de locatie is niet echt rolstoelvriendelijk. We zijn goed ingericht op dieetwensen en bieden geen varkensvlees aan. Dieet- en andere wensen kun je bij je aanmelding doorgeven.

Kosten?

Het weekend kost € 85 voor donateurs en € 105 voor niet-donateurs.
Mocht de hoogte van de deelnemersbijdrage de reden zijn dat je je niet aanmeldt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We bespreken graag hoe we je tegemoet kunnen komen met betalingsopties, zoals betaling in termijnen of een korting.
We hopen velen van jullie in augustus weer te zien!

Meer info en aanmelden?

Meer info: https://www.transman.nl/kampeerweekend-voor-trans-mannen…
Aanmelden: https://www.transman.nl/aanmelden-kampeerweekend

Organizer

Stichting Transman
Email:
info@transman.nl
View Organizer Website

Venue

Ommen
Ommen, Netherlands + Google Map