Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mannengroep

24/09/2022 / 14:30 - 18:00

Thema: Kinderwens nDeze maand hebben we het over de mogelijkheden waarop je een kinderwensnkunt vervullen. Sommige gendervariante mensen hebben kinderen gekregennvoor ze in transitie gingen, soms zelfs voordat ze daar maar overnnadachten. Anderen zetten stappen in de richting van een transitie, enngaan zich dan afvragen of ze misschien ook kinderen willen en zo ja, hoendan. En er zijn mensen die een transitie achter de rug hebben en daarnangaan nadenken over kinderen. Welke manieren zijn er om een kinderwens tenvervullen, waar moet je rekening mee houden, en wat past bij jou? Wenhebben twee gastsprekers uitgenodigd, maar we hopen natuurlijk ook opnbezoekers die hun ervaringen en meningen willen delen. nBelangrijk: we willen dat ook mensen uit kwetsbare groepen zich veilignbij ons kunnen voelen. Om te bepalen wat wij als organisatie daar zelfnaan kunnen bijdragen, vragen wij je vooraf aan te melden (uiterlijknde 21e) als je wilt komen zodat we weten met hoeveel bezoekers wenrekening moeten houden. Als je covidgerelateerde klachten hebt, kun jenuiteraard niet aan deze bijeenkomst deelnemen. Blijf dan thuis en laatnje testen. Test je na de bijeenkomst positief op covid, laat het ons dannalsjeblieft zo snel mogelijk weten. nWe houden onze bijeenkomsten in De Dansfabriek in Nieuwegein. Het adresnis Hildo Kropstraat 8. Bij de supermarkt tegenover De Dansfabriek isnruime parkeergelegenheid. Bus 74 vanaf Utrecht CS stopt op 350nmeter (halte Wenckebachplantsoen) en rijdt 4x per uur. (Gebruik voornuitgebreid advies een reisplanner.) nTijdstip: inloop vanaf 14.30 uur, groepsgesprek vanaf 15.00, afsluitingnom 18.00 uur nMisschien tot ziens!

Details

Date:
24/09/2022
Time:
14:30 - 18:00
Event Category: