Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mel + nagesprek

02/10/2022 / 19:30 - 22:00

€8,50

Meline Daluzyan werd als vrouw Armeens kampioen gewichtheffen. Als dé belofte om de eerste gewichtheffer ooit voor Armenië Olympisch goud te winnen, werd Meline een nationale heldin. Maar toen ze haar geheim niet langer kon verhullen, en haar wens om als man door het leven te willen gaan kenbaar maakte, werd ze aan de schandpaal genageld. Ondanks alle tegenslag die Mel sindsdien ondervindt, vecht hij voor zijn wedergeboorte. Een gevecht dat hem bijna zijn leven kostte en hem uiteindelijk naar Nederland bracht, waar hij met zijn grote liefde Lilith nog steeds vecht voor een nieuw leven in een nieuw lichaam.

Details

Date:
02/10/2022
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
€8,50
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.kriterion.nl/films/mel

Organizer

TranScreen
View Organizer Website

Venue

Kriterion Amsterdam
Roetersstraat 170,
Amsterdam, 1018 WE
+ Google Map
View Venue Website