Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pride & Gender: Trans empowerment – Rotterdam Pride

21/06/2022 / 20:00 - 21:00

Pride and Gender

PRIDE SUMMERWEEK

OUTtv Europe & Youtube @Around010 Events

Afl 4: PRIDE & GENDER ‘Trans Empowerment’

Gasten:
Marie-Léa, Deen Groothuizen, Tengbeh Kamara, Ivana & Jennie Lena
Muziek:
Jennie Lena | ‘Who’s loving you’

Het blijft een onderwerp dat voor velen nieuw en ingewikkeld is. Des te meer reden om te blijven informeren. Het binaire, maar vooral non-binaire spectrum, de trans paraplu, Persoonlijke verhalen over trans zijn, gender dysforie en body/toxic positivity. We gaan erover graag in gesprek met onze gasten van vanavond. En we zijn meer dan trots hen te mogen ontvangen; een trans vrouw, een trans man, en twee non-binaire gasten. Maar ze zijn natuurlijk veel meer dan dat, een icoon uit de ballroom scene, een fotograaf op activistische en culturele projecten en een social educator op het gebied van inclusie, diversiteit en transzorg. Hoe hebben zij hun reis ervaren en hoe ervaren ze bijvoorbeeld de zorg in Nederland. En wat is voor hun een true alley? Interessante aflevering en voor een ieder goed om te kijken. Watch and learn!

En vanavond hebben we een geweldige stem en persoonlijkheid als muzikale gast. Ze heeft een enorme ervaring en raakte al de interesse van Perez Hilton in de US. Jennie Lena komt langs om een nummer uit haar recente Michael Jackson tour te doen; Who’s loving you. Amazing!