Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sem Jansen: Who the Fck is Britt?!

February 16 / 20:30 - 23:30

€19,50

Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De unieke show “Who the F is Britt?!” vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man.

In een show van anderhalf uur neemt hij het publiek onder begeleiding van de Leif de Leeuw Band mee in zijn proces door middel van livemuziek, aangevuld met videobeelden en verhalen. Ook gaat Sem in duet met zijn vroegere zelf, die op het videoscherm aanwezig zal zijn.

Organizer

Sem Jansen
View Organizer Website

Venue

Corneel
Neringweg 159
Lelystad, 8224KA
+ Google Map
View Venue Website