Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Space talks: my gender, my pride – Rotterdam Pride

22/06/2022 / 18:30 - 20:30

space talks logo

Zelf in gesprek met gasten!

SPACE Talks gaat live! Na de podcast is er nu ook een samenwerking met de bibliotheek en worden de live SPACE Talks een feit! Bij elk event is er een panel met spraakmakende gasten en is er spokenword of muziek. Daarnaast is er altijd veel ruimte voor jongeren om zelf input te geven. Het eerste event is op 22 juni met het thema ‘my gender, my pride’. Hier krijg jij dus dé unieke kans om in gesprek te gaan met de gasten en jouw vragen te stellen! Dus block 22 juni van 18.30 tot 20.30 in je agenda en dan zien we jou graag in de Centrale Bibliotheek Rotterdam op de jongerenvloer (eerste verdieping). Wil je alvast kennis maken met SPACE Talks? De eerste podcast is te luisteren op alle op alle populaire streamingsdiensten!

Waar? Op de eerste verdieping van de bibliotheek.

Details

Date:
22/06/2022
Time:
18:30 - 20:30
Event Categories:
, ,
Event Tags:

Venue

Bibliotheek Rotterdam
Hoogstraat 110
Rotterdam, 3011 PV
+ Google Map
View Venue Website