Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Boekpresentatie Tour de Trans @ Trans and Friends cafe InClusion – Amsterdam

24/06/2022 / 20:00 - 23:59

Boekpresentatie Tour de Trans @ Trans and Friends cafe InClusion - Amsterdam TA 1 TransAgenda

Samen met Amma reis ik van 17 juni tot 10 juli op de fiets door het land om presentaties te geven over het boek Tour de Trans. Het startschot is bij de Tweede Kamer, waar we kamerlid Lisa van Ginneken ophalen voor een fietstocht naar de boekhandel om het eerste exemplaar uit te reiken. Ik wil jhe uitnodigen, om op de fiets mee te rijden van het tijdelijk onderkomen van de Tweede Kamer naar boekhandel Dekker van de Vegt. Het doel is daarbij onszelf te laten zien: met slingers, ballonnen, toeters en bellen. Neem alles mee waarmee je diversiteit wilt laten zien en en uiting kunt geven aan het ongenoegen over de verplichte diagnose in de transzorg, de nog steeds groeiende wachtlijsten en de hokjescultuur die weinig ruimte laat aan trans personen, fietsers en alles wat afwijkt van De Gemiddelde Mens. Op 18 juni staan we op de Container Village op Roze Zaterdag in Rotterdam, op de Coolsingel. Daarna fiets ik tot 10 juli langs verschillende bijeenkomsten en boekhandels door Nederland, voor presentaties over het boek. Wil je bij een van deze presentaties zijn? Zoek een handige plek en datum uit en kom vooral! Behalve in Haarlem hoef je je nergens van tevoren op te geven. Wil je erbij zijn? Kies een handige plek en kom! Een lieve groet van Eus en Amma


TransAmsterdam organiseert de laatste vrijdag van de maand Trans and Friends cafe InClusion. We organiseren themabijeenkomsten en boek-, kunst- en cultuurpresentaties. InClusion is een netwerk- en ontmoetingsplaats waar je jezelf kan zijn. Maar het is vooral een leuke plek om vrienden te ontmoeten en te maken. Onze bezoekers worden ontvangen door onze gastheren, gastvrouwen, gastmensen.

ENGLISH:

TransAmsterdam organizes every last Friday of the month Trans and Friends cafe InClusion at the Manor Hotel Amsterdam. We organize transgender meetups and book-, art and cultural presentations. You are more than welcome to visit us!

InClusion – WANNEER / WHEN?

Vrijdag 24 juni 20:00 – 22:00
Manor Hotel, Linnaeusstraat 89, Amsterdam.

In 2022 vindt café InClusion plaats op 25 maart, 29 april, 27 mei, 29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november en 30 december 20:00 – 00:00. 

Extra informatie

Basisregels voor iedereen

  • Was vaak en goed uw handen.

  • 1,5 meter afstand houden.

  • Blijf thuis bij klachten

Je kan weer spontaan langskomen zonder je aan te melden!

Trans and Friends café InClusion

Friday 24th of June from 8 pm till 00 pm
The Manor Hotel Linnaeusstraat 89 Amsterdam.

In 2022 café InClusion will be open on March 25, April 29, May 27, July 29, August 26, September 30, Oktober 28, November 25 and December 30 from 20:00 – 00:00. 

Extra information

Basic rules for everyone

 • Wash your hands often and thoroughly.

 • keep 1,5 meters away.

 • Stay at home with complaints

You can come by spontaneously without signing up!

Details

Date:
24/06/2022
Time:
20:00 - 23:59
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.transamsterdam.nl/cafe-inclusion

Organizer

TransAmsterdam
Email:
info@transamsterdam.nl
View Organizer Website