Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TransAmsterdam at Kunststraat Indische Buurt Festival

03/09/2022 / 09:30 - 17:00

Free
Yes! TransAmsterdam is aanwezig bij de Kunststraat at Indische Buurt Festival.
Op zaterdag 3 september 12.00 – 22.00 vindt het Indische Buurt Festival plaats op de Javastraat. Na corona kunnen we weer voluit uitpakken! Het thema is dit jaar:
ALTIJD IN DE BUURT!
De Sumatrastraat wordt de Kunststraat. Tussen de Madurastraat en de Balistraat zal het volstaan met verschillende kraampjes met kunstenaars en kunst, initiatieven uit de Indische Buurt/Amsterdam Oost. Het is een onderdeel van #IndischeBuurtFestival.
TransAmsterdam is aanwezig met een informatiestand. We laten zien wat TransAmsterdam en onze Trans Art School organiseren. We verkopen o.a. de trans vlag voor 5 euro en trans vlag pins voor 3 euro.
Optredens om 13 uur spoken word artist Jeff van Reen en om 15 uur zanger, rapper en performer Chayden Richie Javastraat 110 on the Cultopia stage

Details

Date:
03/09/2022
Time:
09:30 - 17:00
Cost:
Free
Event Category:
Website:
https://www.facebook.com/events/584352093339053

Venue

Amsterdam
Amsterdam, Netherlands + Google Map