Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Transgender en Geloof

11/12/2021 / 14:00 - 16:00

We nodigen jullie van harte uit voor een volgende bijeenkomst! Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus zal dit een digitale bijeenkomst zijn. nBovendien is deze bijeenkomst een week later dan gebruikelijk vanwege het Sinterklaasweekend, en wel op zaterdag 11 december aanstaande. nHet thema van deze bijeenkomst zal zijn: Discriminatie. Weet je welkom!
Aanmelden
Wil je meedoen, dan is het belangrijk om je van tevoren bij ons op te geven. nDat kan door even op deze mail te reageren en aan te geven dat je je aanmeldt.
We willen er wel op letten dat de groep niet te groot wordt. Melden zich teveel deelnemers aan, dan zullen we naar bevind van zaken handelen om tot een werkbare verdeling te komen. Gevolg hiervan kan zijn dat we voor een deel van de groep nog een andere datum inplannen.
Als je voor het eerst deelnemer bent, zullen we je wellicht vragen om op tijd in te loggen om vooraf even kennis te maken via een één op één gesprekje.

Details

Date:
11/12/2021
Time:
14:00 - 16:00
Event Category:
Event Tags:
, ,