Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TransZorgNu – Nijmegen

18/09/2022

Op 18 september demonstreren we in Nijmegen voor betere transzorg. Een dag waarop we protesteren, maar ook de community en trans joy zullen vieren met dans, muziek, kunst en inspirerende sprekers. SHOW UP! En deel het met anderen ❤️
~
Official announcement by @transzorgnunijmegen !!! On September 18, we will demonstrate in Nijmegen for better trans care. A day where we will protest, but also celebrate the community and trans joy with dance, music, art and inspiring speakers. SHOW UP! And please share with others ❤️

Details

Date:
18/09/2022
Event Category:
Website:
https://www.instagram.com/p/ChcMv8YjMFt/

Organizer

Transzorgnu

Venue

Nijmegen