Organiseer je een activiteit voor de transgender community, of wil je die promoten? Meld dan via dit formulier jouw activiteit of evenement in de transagenda.

Aangemelde activiteiten worden bij publicatie door ons ook geplaatst op onze facebook pagina. Twee vliegen in één klap: jouw activiteit krijgt meer bekendheid én je helpt je dit initiatief groeien.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zing het uit tijdens de workshop ‘stem en zingen’! – Rotterdam

21/05/2022 / 10:00 - 17:00

Zing je de sterren van de hemel of alleen onder de douche? Wil je je ‘nieuwe’ stem op een speelse manier leren kennen? Is je stem niet zo nieuw meer, maar durfde je zingen nooit aan? Dan is deze workshop iets voor jou!

Stichting Transman organiseert op zaterdag 21 mei een workshop stem en zingen, van 10 tot 17 uur in Rotterdam. Inge Rambags, zeer ervaren stemcoach, zangdocente en zangeres, zal deze dag leiden. Tijdens de workshop kom je meer te weten over de stem en ga je die natuurlijk uitgebreid gebruiken!

De workshop is bedoeld voor iedereen in het trans mannelijk spectrum met een stem in of na transitie. Ervaring met zingen is niet nodig. Of je stem al helemaal is uitgerijpt of je enorm de baard in de keel hebt, maakt niet uit. Ook als je stem nog (flink) aan het veranderen is, kun je zingen. En juist dán heb je veel aan de informatie.

Interesse?

Kijk gauw op onze website voor meer informatie en aanmelden.

Details

Date:
21/05/2022
Time:
10:00 - 17:00
Event Category:
Event Tags:

Organizer

Stichting Transman
Email:
info@transman.nl
View Organizer Website