Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

TransAmsterdam at Kunststraat Indische Buurt Festival

Amsterdam Amsterdam

Yes! TransAmsterdam is aanwezig bij de Kunststraat at Indische Buurt Festival. Op zaterdag 3 september 12.00 - 22.00 vindt het Indische Buurt Festival plaats op de Javastraat. Na corona kunnen […]

Free

Transgender en geloof

Thema: nog niet bekend. Je aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail rechtstreeks via deze groep. Zie hieronder de contactgegevens.

Homogroep

Thema: nog niet bekend. Je aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail rechtstreeks via deze groep. Zie hieronder de contactgegevens.