Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

🌐 TransAnders

Online bijeenkomst voor non-binaire mensen. Je kan voor deelname contact opnemen met de medewerkers van deze groep via E-mail: transanders@transvisie.nl. Graag uiterlijk drie dagen vóór de bijeenkomst.

Transcafé LVB

Wil jij je opgeven voor een van de bijeenkomsten?nStuur een e-mail naar transcafe-LVB@transvisie.nl.nZet in de e-mail: nnJe naamnDatum van de bijeenkomst waar je heen wilt komennOf je alleen komt of […]

Jongvolwassenen

Thema: terug blikken en vooruit kijken nJe aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail rechtstreeks via deze groep. Zie hieronder de contactgegevens.