Beste bezoeker,

We hebben na 3 jaar besloten om transagenda.nl uit de lucht te halen.

Het is een mooi concept en we geloven er nog steeds in: een overzicht van activiteiten dat wordt gevuld vanuit de gemeenschap.

We hebben in die 3 jaar ontdekt dat er een heleboel activiteiten worden georganiseerd, zo veel dat je bijna elke dag wel ergens iets ‘trans’ kan beleven.

Heel veel en heel uiteenlopende activiteiten waar we bij tijd en wijle echt blij van werden. Het is duidelijk dat de trans 'gemeenschap' zeer breed en ondernemend is.

Desondanks bleef het aantal aanmeldingen van activiteiten in de agenda laag. Uiteindelijk woog dat niet op tegen onze inspanningen en de kosten die we maakten om de website goed te kunnen laten draaien.

Veel dank aan alle mensen die de afgelopen jaren een bijdrage hebben geleverd.

Jans en Jip

All Day

Buiten de binary dag

WIjkcentrum t Hert Thijmstraat 40, Nijmegen

Op 1 oktober 2022 vindt de jaarlijkse Buiten de Binary dag plaats in wijkcentrum 't Hert in Nijmegen! Deze dag staat in het teken van alles wat buiten de cisheteronormatieve […]

Transgender en geloof

Thema: nog niet bekend. Je aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail rechtstreeks via deze groep. Zie hieronder de contactgegevens.

(H)Erkenning – partners

Thema nog niet bekend. Bijeenkomst voor partners van transgender personen.nJe aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail rechtstreeks via deze groep. Zie hieronder de contactgegevens.

Homogroep

Thema: nog niet bekend. Je aanmelden voor deze bijeenkomst kan per e-mail rechtstreeks via deze groep. Zie hieronder de contactgegevens.

Samira Elagoz: Seek Bromance

Theater Rotterdam Schouwburg Schouwburgplein 25, Rotterdam

Seek Bromance is een filmische performance over twee transmannen die elkaar tijdens de coronapandemie ontmoeten. In een auto, ver weg van andere mensen, gaan de twee op een overdonderende roadtrip door […]

#1: Gemma

Stadsschouwburg De Harmonie Ruiterskwartier 4, Leeuwarden

Festival Overmorgen | Fabian Claes Jansen #1: Gemma is een urgente muzikale solovoorstelling naar een ontroerend en verlichtend verhaal over de zoektocht naar genderidentiteit en (zelf)acceptatie. In deze voorstelling leren we […]

€15

ROTTERDAM A Queer Love Story

Pand P Eindhoven Leenderweg 65, Eindhoven

ROTTERDAM is een toneelstuk van de hand van Jon Brittain (o.a. The Crown) dat een baanbrekende rol heeft gespeeld in het plaveien van de weg voor theaterproducties met queer karakters. […]

€20